Een secuur en geraffineerd productieproces

Bekiijk de video

Ontdek het vervolg van deze video als u uw doos samenstelt

Klik hier
 

GEPERSONALISEERDE CHOCOLADE BOODSCHAPPEN

Belgische meester-chocolatier Jean-Philippe DARCIS en Chocol@ bieden u een uniek en origineel concept aan, dat uitzonderlijke kwaliteit combineert met een snelle levering. Exclusief voor Chocol@ heeft Jean-Philippe DARCIS 56 unieke pralinekarakters ontwikkeld. Elk karakter, gemaakt volgens origineel recept, is opgebouwd uit de beste ingrediënten. De Chocol@-pralines hebben een eenvoudig, geometrisch design maar zijn tegelijkertijd volledig handgemaakt met passie, talent en discipline. Ze zijn opgebouwd uit de meest pure en fijne ingrediënten zodat de combinatie van chocolade en ganache uitmondt in een smaakbelevenis van het hoogste niveau, iedere keer opnieuw. Bovenop de smaak en de kwaliteit zal vooral emotie overheersen bij u en de persoon die deze lekkere boodschap ontvangt.

UW GEPERSONALISEERDE CHOCOLADE TELEGRAM

Chocol@ biedt u de kans om verjaardagswensen, huwelijksfelicitaties of elke andere persoonlijke boodschap op een originele manier te verzenden. Onze site laat u toe om uw persoonlijke chocoladeboodschap op een makkelijke en leuke manier samen te stellen en geeft u de mogelijkheid om uw eetbare boodschap verder te personaliseren met unieke sleeves. U kan eenvoudig uw eigen chocoladetelegram creëren door uw boodschap via uw toetsenbord in te typen of door de pralines te verslepen naar hun doosje. Ontbreekt het u aan inspiratie? Kies dan één van onze kant-en-klare boodschappen voor een verjaardag, vriendschap, Kerstmis en geniet van het maken van uw chocoladegeschenk. Uw chocolade telegram geschenk kan vergezeld worden van een bijkomend virtueel kaartje met een toegangscode dat de ontvanger een foto en persoonlijke boodschap laat zien op onze website.

ONZE LUXUEUZE GESCHENKDOOSJES WORDEN OVERAL IN EUROPA GELEVERD

De pralines waaruit uw persoonlijke boodschap opgebouwd is, zullen voorzichtig in hun luxueuze geschenkdoosje geplaatst worden. Het doosje heeft een onvergelijkbare kwaliteit, een chocoladebruine kleur, leren afwerking, met een discrete en handige dubbele magneetsluiting. De gelukkige eigenaar zal het doosje bijhouden om herinnerd te worden aan dit onvergetelijk cadeau. In het doosje vindt u ook de exacte boodschap nog eens terug, zodat de gelukkige ontvanger nog lang van uw persoonlijke boodschap kan nagenieten, ook al zijn de pralines al lang opgegeten.

Dankzij onze isotherme verpakking wordt uw kostbare boodschap veilig in heel Europa geleverd, wat de buitentemperatuur ook mag zijn. De verpakking werd ontwikkeld in samenwerking met technici gespecialiseerd in isotherme dozen. Het doosje bestaat isolerende materialen en onderdelen die de koude vasthouden tot een temperatuur onder 20° tot aan de levering.

U wordt er zich snel van bewust dat we niets aan het toeval overlaten om uw chocotelegram snel en veilig op de bestemming te krijgen.

Chocol-at.be SPRL
Crapaurue 125
4800 Verviers
België
Centre logistique
et service clientèle:

Eshopinvest NV
Pittemsestraat 58 D
8850 Ardooie
België
VAT: BE 0806.661.106

Frucon² tel: 0032 28 96 28 53
Frucon² fax: 0032 51 69 68 37
Onze nieuwsbrief
epic Algemene verkoopsvoorwaarden - Juridische informatie - Privacy - Leveringsvoorwaarden - Herroepingstermijn - Geschillen