Uniek en origineel

Meester-chocolatier Jean-Philippe Darcis en Chocol@ bieden u een uniek en origineel concept aan. Sleutelwoorden zijn kwaliteit en snelheid van levering.

Elk leesteken is gemaakt van de beste ingrediënten, naar een origineel recept van Jean-Philippe Darcis.
logo darcis

Uniek

Jean-Philippe Darcis ontwikkelde exclusief voor Chocol@ 56 leestekens die uitsluitend beschikbaar zijn op de site www.chocol-at.be.

 

Origineel

Alle pralines waaruit uw boodschap is opgebouwd, worden met zorg in een kistje geplaatst: een fantastisch doosje in de unieke Chocol@ kleur, met lederen uitzicht en handig open- en sluitbaar dankzij twee magneten.
De gelukkige eigenaar zal het doosje zeker bewaren en als een onvergetelijke herinnering koesteren.
Op de bodem van het doosje vindt de eigenaar bovendien een kopie van de persoonlijke boodschap. Zo leeft uw unieke gelukwens verder in zijn verpakking.

 

Kwaliteit

Elk leesteken is gemaakt van de beste ingrediënten, naar een origineel recept van Jean-Philippe Darcis.
Elke degustatie van een praline neemt u mee op wereldreis. De chocolade juweeltjes zijn het resultaat van een perfect huwelijk van intense chocolades gemaakt uit bijzondere cacaoboter van diverse origine, met een ganache (zeg maar vulling) van unieke smaken.

 

Snelheid

Uw doosje wordt in de ateliers van Jean-Philippe Darcis samengesteld, verpakt en voorbereid op de levering door onze exclusieve partner DHL Express. Snelheid is hierbij cruciaal.
Omdat we de Chocol@-doosjes in onze eigen ateliers produceren, kunnen we een uitzonderlijke versheid van de producten garanderen en het productieproces voor een snelle levering optimaliseren.

 

Een echt project onder vrienden

L'équipe Chocol@

Alexandre, Pascal, Jean-Philippe, Bernard.

Er was eens…

Een getalenteerde meester-chocolatier vol passie: Jean-Philippe Darcis. Hij wemelt van ideeën en laat zich ook inspireren door de fantasie van zijn naasten.
Chocol@ is passie, ontwikkeling, originaliteit, vriendschap en actie in één!
Alexandre fluistert Jean-Philippe het idee in om elk van zijn pralines in lettervorm te maken. Met als eenvoudig doel: de aankoop personaliseren dankzij een door de klant zelfgeschreven boodschap.
Een schijnbaar foute suggestie? “Onmogelijk te realiseren”, reageert Jean-Philippe.
Het is inderdaad niet evident om gepersonaliseerde pralines aan te bieden voor verkoop. Vooral omdat de hoogstaande kwaliteit een prioriteit is om de veeleisende klanten te bekoren.
Maar Alexandre laat de moed niet zakken. Met Bernard, Pascal en Jean-Philippe, denkt hij, test hij, zoekt hij “DE” oplossing. De complementariteit tussen de vier vrienden uit Verviers spreekt boekdelen.
Doorzettingskracht en strijdlustigheid leiden naar een digitaal project. Eureka : Chocol@ is geboren!
En dan wordt het avontuur stilaan concreet: het concept, de naam en de methode van commercialisering.
Het avontuur wil vooral het werk van één van de beste meester-chocolatiers van België in de kijker zetten.
Beste mensen, u die deze woorden leest, dit is ook uw avontuur. Dank u dat u het met ons wil delen!

Het Chocol@ team

Chocol-at.be SPRL
Crapaurue 125
4800 Verviers
België
Centre logistique
et service clientèle:

Eshopinvest NV
Pittemsestraat 58 D
8850 Ardooie
België
VAT: BE 0806.661.106

Frucon² tel: 0032 51 69 95 05
Frucon² fax: 0032 51 69 68 37
Onze nieuwsbrief
epic Algemene verkoopsvoorwaarden - Juridische informatie - Privacy - Leveringsvoorwaarden - Herroepingstermijn - Geschillen